maandag 17 februari 2014

103 jaar oud

Na een onderbreking die langer duurde dan verwacht ben ik weer begonnen om mijn blog te vullen met  nieuwe berichtjes over de familie.   
   

Loco-burgemeester bezoekt 103 jarige heer Olijerhoek
donderdag, 7 mei 2009
Wethouder Van den Berg, 1e loco-burgemeester van Leiden, brengt vrijdag 8 mei om 11.30 uur een felicitatiebezoek aan de heer L.J. Olijerhoek, die dan zijn 103de verjaardag viert in de Verpleeghuis Zuidwijck.
De heer Olijerhoek is sinds 17 maart jl. woonachtig in Verpleeghuis Zuidwijck. Hij is 103 jaar geleden in de gemeente Alkemade geboren.                                            
De heer Olijerhoek is in zijn werkzame leven baggerwerker geweest. Hij trouwde in 1932 met mevrouw Kuipers te Woubrugge. Samen kregen ze vijf kinderen. Mevrouw Olijerhoek-Kuipers woont in hetzelfde verpleeghuis. De gezondheid van meneer is redelijk en hij kan goed zijn eigen keuzes maken.


Dit berichtje vond ik op de gemeentesite van Leiden. Het gaat hier over Leonardus Jacobus Olijerhoek (Holierhoek) geboren in Woubrugge 8 mei 1906 als zoon van Adrianus Olijerhoek en Johanna van Klink.
Zijn beroep is boerenarbeider en hij trouwt in Woubrugge op 11 oktober 1932 met Johanna Antonia Kuipers. Zij werd geboren in Alkemade op 1 augustus 1912 als dochter van Jacobus Kuiper en Petronella Akerboom. . Leonardus overleed al vrij snel na zijn 103e verjaardag op 31 augustus 2009 in Noordwijk, Johanna overlijd 99 jaar oud in Noordwijk.
                                                              

Geen opmerkingen: